شرکت دنافنون در سال ۱۴۰۰ فعالیت خود را با هدف تهیه و توزیع بیش یک هزار قلم کالا تا سال ۱۴۰۱ آغاز نموده است. هدف اصلی ما عرضه ی مستقیم محصولات کاربردی با بهترین کیفیت و قیمت از تولید کننده به مصرف کننده ی نهایی می باشد.

الکترو موتور چیست | الکتروموتور صنعتی

الکترو موتور چیست | الکتروموتور صنعتی

الکترو موتور چیست | الکتروموتور صنعتی

در این مقاله به ساختار و طریقه عملکرد الکتروموتور می پردازیم.

آمار بازدید 1337

 

الکتروموتور دستگاه:

الکتروموتور چیست:

نوعی ماشین است که انرژی الکتریکی را به حرکت مکانیکی تبدیل می کند. ایده کلی بر این واقعیت استوار است که وقتی هادی حامل جریان در معرض میدان مغناطیسی قرار می گیرد، میدان مغناطیسی نیرویی بر هادی حامل جریان وارد می کند. موتورهای الکتریکی خطی نیز وجود دارد ولی بیشتر موتور های الکتریکی دوار می باشند.

هر الکتروموتور دوار از دو قسمت متحرک و محرک تشکیل شده است که قسمت متحرک آن روتور است و به قسمت ثابت که معمولاً در داخل موتور قرار دارد، استاتور نیز می گویند. در موتور الکتریکی، روتور به دلیل نیروی ایجاد شده توسط میدان مغناطیسی در استاتور حول محور خود می چرخد. تمام الکتروموتورها با توجه به ساخت خود با جریان مستقیم یا متناوب کار می کنند.

اکثر موتورهای الکتریکی بر اساس الکترومغناطیس کار می‌کنند، اما موتورهایی که بر اساس پدیده‌های دیگری نظیر نیروی الکتروستاتیک و اثر پیزوالکتریک کار می‌کنند، هم وجود دارند که البته کاربردهای خاص (و اندکی) دارند.

ایده کلی این است که وقتی که یک رسانای حامل جریان الکتریکی (مانند سیم) در یک میدان مغناطیسی قرار می‌گیرد، نیرویی بر رسانا از سوی میدان وارد می‌شود.، در یک موتور استوانه‌ای، چرخانه (روتور) به علت گشتاوری که به فاصله‌ای معینی از محور چرخانه وجود دارد، می‌چرخد. اغلب موتورهای الکتریکی دوّار هستنند، اما موتور خطی هم وجود دارند.

در یک موتور دوار بخش متحرک (که معمولاً درون موتور است) چرخانه یا روتور و بخش ثابت، ایستانه یا استاتور خوانده می‌شود. موتور شامل آهن‌رباهای الکتریکی است که روی یک قاب سیم‌پیچی شده‌است. گر چه این قاب اغلب آرمیچر خوانده می‌شود، اما این واژه عموماً به غلط بکار می‌رود.

در واقع آرمیچر آن بخش از موتور است که به آن ولتاژ اِعمال می‌شود، یا آن بخش از ژنراتور است که در آن ولتاژ ایجاد می‌شود. با توجه به طراحی ماشین، هر یک از چرخانه یا ایستانه می‌توانند آرمیچر باشند.

در دستگاه هایی نظیر فیلترپرس، تانک هموژن، فلوکولانت ساز، مونوپمپ و... از الکتروموتور استفاده میشود. 

طریقه ی انتخاب الکترو موتور:

اولین نکته ای که در انتخاب الکتروموتور باید به آن توجه کرد، ولتاژ تک فاز یا سه فاز محل نصب است. موتورهای الکتریکی بر اساس قدرت و مسافت و همچنین روش نصب انتخاب می شوند. اگر قدرت موتور الکتریکی مشخص نباشد، می توان با در نظر گرفتن گشتاور خروجی مورد نیاز، توان را تعیین کرد.

قدرت موتور الکتریکی بر حسب کیلووات و گشتاور آن بر حسب نیوتن متر بیان می شود، سرعت موتور الکتریکی با توجه به حداکثر سرعت دستگاه موبایل انتخاب می شود و معمولاً 900، 1400 یا 2900 دور در دقیقه است، موتورهای الکتریکی را می توان بر روی پایه نصب کرد.

اگر الکتروموتور مستقیماً به گیربکس یا موتور هیدرولیک متصل باشد، باید دارای فلنج در خروجی باشد. فلنج را می توان در ابعاد کوچک (B14) یا بزرگ (B5) با توجه به نیاز مشتری تولید کرد. لازم به ذکر است که پوسته الکتروموتورها از چدن یا آلومینیوم می باشد که با توجه به شرایط کار، وزن مورد نیاز و میزان ارتعاش دستگاه انتخاب می شود.

z

واحد فروش

واحد فروش دنافنون، تمام روز هفته آماده پاسخ به سوالات پیش از خرید شما می باشد.

v

ضمانت محصولات

تمامی محصولات و دستگاه ها، با ضمانت شرکت دنافنون و خدمات پشتیبانی ارائه خواهد شد.

c

ایده های هوشمند

برای بهبود کسب و کار شما،همیشه بهترین ایده ها و جدید ترین تکنولوژی تولید را داریم

n

همیشه در کنار شما

تمام روز هفته در ساختمان اصلی شرکت دنافنون، در کنار شما هستیم، همیشه در کنار شما هستیم.

j

تماس با دنافنون

با تلاش مدیران مجموعه دنافنون، امیدواریم بتوانیم بهترین محصولات را در سریع ترین زمان ممکن، در اختیار شما قرار دهیم
g

اطلاعات تماس دنافنون

آدرس کارخانه : اصفهان , کیلومتر8 جاده تهران خیابـان 32 ,شـرکت دنـافـنـون
تلـفن : 33803936 031
فکس : 33803937 031

r

درخواست همکاری

برای ارسال درخواست خرید دستگاه و مشاوره های قبل از خرید، میتوانید در ساعات اداری با شماره تلفن های شرکت، در تماس باشید. همیشه در کنار شما هستیم.

e

پشتیبانی

در صورت وجود هر سوال و مشکل قبل از خرید در سایت و مشکلات پشتیبانی، میتوانید با شماره تلفن پشتیبانی و فروش شرکت : 33803936 031 در تماس باشید.